OM VIRKSOMHEDEN

Vi er forholdsvis en nyoprettet virksomhed, men til gengæld har vi personlige 30 års lange erhvervs erfaringer, hvor vi har haft globale aktiviteter med alt der forbundet med handel og derfor garanterer vi rigtig god handels oplevelser, professionel høj kvalitet service og ordres behandling for alle kunder.

Virksomhed BamBooLand 100% ejet Danske virksomhed ( Registreret CVR-nr.: 39920840 ) er officiel forhandler i Danmark for firmaet Versandhandel W. Keilbach some er leverandør fra berømte producenter til Tyskland af russisk guld, rosaguld, rødguld, sølvsmykker og meget mere. De har jeres fysiske butikker i de største byer i Tyskland hvor de sælger smykker allerede over 20 år siden. Versandhandel W. Keilbach  fra Tyskland, er vores hovedpartner, der er en solid og pålidelig virksomhed med mange års global salgs erfaring og lokal salgs forankring der er også din garanti for et ordentligt produkt.

Dermed er vi din leverandør til Danmark af russisk guld, rosaguld, rødguld, sølvsmykker og meget mere her tilbyder vi et stort udvalg af premium smykke produkter til køb online. Kompetencer, erfaring og viden indenfor smykker produkter er vores kerneopgaver. Det er med de forudsætninger, vi tilbyder vores kunder optimale og venlige løsninger for deres private og familiens behov og ønske for modesmykker.

Vi arbejder kun med vores partner-leverandør, der deler vores værdier med hensyn til bæredygtighed og produktkvalitet og dermed sikrer vores fremgang i markedet og tager vi et ansvar – både overfor vores kunder, vores medarbejdere, miljøet og kulturarven.

Dermed er vi virksomhed, der arbejder for et samfund, der kan bære langt ud i fremtiden og hermed vi tilstrækkeligt svarer til de krav som moderne samfund stiller for pålidelighed hos leverandører både for private og erhvervs brug.

VORES SMYKKER PRODUKTER ER HOLDBARE & STABILE OG DERMED GARANTERET TOPKVALITET !

Det er kun et lille udpluk af smykker produkter, af vores leverandørs store sortiment der er tilgængeligt i netbutikken. Kontakt derfor gerne til os hvis du skal bruge et af smykker produkter som du ikke kan finde i web-butikken.

Alle smykker produkter er topkvalitets og passer perfekt til enhver mode dame og herre, samt er prismæssigt konkurrencedygtige i forhold til lignende varer fra andre leverandør.

Vi har ingen lagerbinding og ingen fysiske forretninger, derfor har vi ikke de samme høje priser, som de fysiske butikker og smykkemarkeder. Fleste af smykker produkter general sendes direkte fra vores leverandørs lager i Tyskland mens vi har også beholder en del af assortiment varer i vores opbevaring room i Esbjerg for hastelevering skyld til vores kunde som vil få leveret varer hurtigst muligt.

Vi har taget en beslutning om at åbne snart et showroom i Esbjerg.  Hvis du gerne have fingrene i dit nye smykker produkter så snart du vil se alle vores smykker sortimenter i vores showroom i Esbjerg, inden du bestemmer dig.  Lige så snart vores showroom er klar til åbning, er du altid velkommen til at besøge vores flotte showroom og mærke den gode kvalitet.

Besøg vores netbutik www.guld-smykker-butik.dk for at få et rigtig godt blik på de alle smykker produkter og andre vores produkter som vi tilbyder i vores store sortiment .

Vi er altid behjælpelig med råd og vejledning.